Stadskasteel Oudaen

Faciliteiten
Het monumentale Stadskasteel Oudaen biedt vele mogelijkheden: wellicht kent u ons Proeflokaal op de begane grond al. Hier heten wij u dagelijks van harte welkom voor een kopje koffie met gebak, informele lunch en diner. Ook voor een huisgebrouwen biertje kunt u bij ons terecht. Onze bierbrouwer heeft 4 verschillende soorten voor u bereid die op tap verkrijgbaar zijn. Bij mooi weer kunt u van het zonnetje genieten op een van onze twee terrassen.

In de gewelven van het kasteel bevindt zich Stadsbrouwerij Oudaen. De brouwmeester leidt u graag rond in zijn domein (vanaf 15 personen) waarbij hij zijn brouwgeheimen ontsluiert. Ook kunt u de bierbrouwerij exclusief afhuren voor informele borrels of buffetten tot 80 personen, waarbij u gebruik kunt maken van ons terras aan het water.

Restaurant Oudaen op de 1ste verdieping biedt een uitgebreidere dinerkaart dan het Proeflokaal. Onze keukenbrigade geeft een mondiale invulling aan de klassiek Franse keuken. Iedere week serveren wij, naast de à la carte kaart, een ander 3-, 4- of 5-gangen menu van maandag tot en met zaterdag is het restaurant geopend voor diner vanaf 17.30 uur. Voor lunch kunt u reserveren vanaf 8 personen. Het is mogelijk om het restaurant exclusief af te huren, wij informeren u graag hierover .

De 4 sfeervolle banquetzalen kunnen zowel separaat als gecombineerd gebruikt worden voor vele doeleinden. Zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en workshops, maar ook diners (uitgeserveerd of in buffetvorm), recepties, feesten etc. De zalen hebben een gezamenlijke capaciteit van ca. 200 personen.

Het knusse huistheater kunt u reserveren voor een presentatie, congres, lezing etc. Ook vinden hier regelmatig voorstellingen plaats. Tevens is deze zaal een wel heel bijzondere ambiance om uw huwelijk te laten voltrekken.

Huwelijk
Stadskasteel Oudaen is een officiële huwelijkslocatie van de Gemeente Utrecht. Wij helpen u graag om van uw trouwdag echt de dag van uw leven te maken. U kunt tevens uw receptie, diner en feest (live muziek is mogelijk zonder geluidsbegrenzer) bij ons vieren. Graag nodigen wij u uit een afspraak te maken om onze locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Stadskasteel Oudaen

Oudegracht 99
3511 AE Utrecht, Utrecht
030-2311864