Landgoed Huis de Voorst

Na een ingrijpende verbouwing is op 1 april 2015 Landgoed Huis de Voorst weer volledig hersteld in zijn glans & glorie. De vernieuwde website is alleen maar een klein onderdeel van deze ingrijpende facelift. Tijdens ons bezoek aan Huis de Voorst merkten wij op dat de styling van het huis trendy klassiek te noemen is.

De nieuwe trouwkamer is uniek en van een hoge kwaliteit. Fris, turkooizen- kleurig fluweel behang, fluwelen overgordijnen met zwarte biesjes, special ontworpen zwart fluwelen lampen op elke vensterbanken, voorzien van kristaldiamanten randje en zwart fluwelen stoelen voorzien met het familiewapen in puur zilver gesticht. Elke detail heeft aansluiting op een ander detail en onderdeel in deze nieuwe trouwkamer.

De Gravinnenkamer is de meest centrale ruimte en is ideaal als grote dansvloer. Door middel van de openslaande Franse deuren heeft men toegang tot de Engelse achtertuinen met het gezellige terrasje. De tuinen zijn sfeervol en ruimtelijk en prachtig voor uw huwelijksvoltrekking en de fotoreportage. Ook de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven met oud-Hollandse spelletjes in de tuin.

In de gewelven van het huis bevindt zich de oude apotheek met bar & wijnkelder. Vanuit de oude 16e eeuwse keuken nuttigen uw gasten in de ochtend hun Live Cooking ontbijt of als afsluiting voor het Grand Dessert buffet met vers geflambeerde gerechten..

Op de 1e verdieping bevindt zich de Henry Purcell welke in diep koningsblauw is gehouden en met licht crème kleurige stoelen een Koninklijke sfeer uitstraalt. In de ruimte bevindt zich ook een lakzwarten concertvleugel welke benut kan worden tijdens het diner.

De Rode Salon is trendy met een klassieke finesse. Krachtig rode vloerbedekking, klassiek behang en krachtig rode overgordijnen spelen goed in op het jonge publiek die toch de charme van vroeger willen behouden.

Huis de Voorst beschikt over een 8-tal nieuwe luxe bruidssuites elk voorzien van alle luxe, en een replica van een 16e eeuws hemelbed. Tevens bevinden zich nog 32 hotelkamers op het terrein van Huis de Voorst. Samen feesten, overnachten en de volgende ochtend luxe ontbijten in de oude keuken, magnifieke!

De huis eigen wedding designer Christian Kuzatko verzorgt mooie, smaakvolle & creatieve aankledingen welke bij elke individueel bruidspaar past .Samen met de Chefkok worden vervolgens het diner samengestelt en ontworpen welke volledig aangepast worden aan uw wensen en de cultuur van uw gasten. De patisserie van Ashford Wedding Designers bereid alle gerechten van basis of aan zelf en gebruikt alleen dagverse ingrediënten en staat voor EERLIJK eten.

Top vinden wij het aanbod aan trouwvervoer. Een nieuwe Bentley Arnage Limited staat het bruidspaar kosteloos ter beschikking.

Uiteraard mag het luxe trouwvervoer niet missen en een goede portefeuille aan goede bands, activiteiten of hints, welke nuttig zijn om te weten. Ook hieraan is gedacht en is voor het bruidspaar van Huis de Voorst een exclusieve infomap beschikbaar waar bruidsparen gebruik kunnen maken van alle gemakken en ideeën.Transparant en voor elke budget een leuke invulling.

Kortom, een locatie welke jaren vooruit is in zijn denken in hun dienstverlening, de persoonlijke benadering en huiselijke sfeer geven een extra tintje aan uw dag.

De invulling van uw dag is uiteraard maatwerk, waarbij Huis de Voorst én de ontwerper van Ashford Wedding Designers u graag ten dienste staan.

Landgoed Huis de Voorst

Binnenweg 10
7211 MA Eefde, Gelderland
0575-545454
info@huisdevoorst.nl