Landgoed Duin & Kruidberg

Wie Landgoed Duin & Kruidberg voor het eerst bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken. Het heeft een sprookjesachtig landhuis met een monumentale architectuur in Oudhollandse stijl. Het landgoed ligt in het prachtige natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Amsterdam. Hier vindt u een combinatie van allure, een topkeuken en perfecte service in een warme, Engelse ambiance. Dit unieke hotel combineert stijlvol erfgoed met de hoogste kwaliteitseisen van vandaag. Het schept een wereld van stijl, het goede leven en hoogwaardige service voor onze (inter)nationale gasten.
Landgoed Duin & Kruidberg biedt u 75 luxe hotelkamers, een Restaurant waar u kunt genieten van casual fine-dining, verschillende klassieke stijlkamers en moderne banquetingzalen voor uw vergaderingen, conferenties en culinaire diners. Tevens is het Landgoed een officiële huwelijkslocatie.
Het landhuis biedt overnachtingsmogelijkheden middels 31 klassieke, Engels ingerichte kamers. In de moderne hotelvleugel bevinden zich 44, in vijf verschillende moderne thema’s ingerichte, kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en een apart toilet, een goed verlichte werktafel, telefoon, wekker, radio, flatscreen met pay TV en Internet, koffiemachine, kluis, toiletartikelen, föhn, minibar, en tijdschriften.
Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over drie authentieke stijlkamers; De Lodewijk, De Hogan en De Springer. Deze stijlkamers zijn uniek om een heerlijke lunch of diner te organiseren voor kleinere en grote gezelschappen tot maximaal 150 personen.
In 1996 is Landgoed Duin & Kruidberg uitgebreid met een conferentiecentrum. Toendertijd is gekozen voor een zeer innovatieve oplossing door het conferentiecentrum half onder de grond te bouwen. Hierdoor heeft het landgoed haar vergadercapaciteit groots uitgebreid en neemt het niets weg van het prachtige aanzicht.
Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Gevraagd worden, een datum kiezen, een budget vaststellen, liefde, een locatie zoeken, getuigen vragen, vreugde delen, genieten, ringen kiezen, dagen aftellen en zich verheugen op de grote dag. Deze gelegenheid vraagt om een unieke locatie! Landgoed Duin & Kruidberg denkt met u mee. Een ideale partner voor u! Een totaal verzorgde bruiloft, een ceremonie, receptie diner en/of feest. Wij doen u de belofte tot een heuglijke belevenis. Uw dag zal perfect worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u heerlijk ontspannen en zorgeloos kunt toeleven naar uw bijzondere gebeurtenis!

Landgoed Duin & Kruidberg

DuinenKruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort / Haarlem, Noord-Holland
023-5121800
info@duin-kruidberg.nl