Landgoed Duin & Kruidberg

Wie Landgoed Duin & Kruidberg voor het eerst bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken. Het heeft een sprookjesachtig landhuis met een monumentale architectuur in Oudhollandse stijl. Het landgoed ligt in het prachtige natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Amsterdam. Hier vindt u een combinatie van allure, een topkeuken en perfecte service in een warme, Engelse ambiance. Dit unieke hotel combineert stijlvol erfgoed met de hoogste kwaliteitseisen van vandaag. Het schept een wereld van stijl, het goede leven en hoogwaardige service voor onze (inter)nationale gasten.
Hotel & Conferentieoord Landgoed Duin & Kruidberg biedt u 75 luxe hotelkamers, een Michelinster restaurant, ‘De Vrienden van Jacob’, een moderne brasserie en bar, ‘Brasserie & Loungebar DenK’, en verschillende klassieke stijlkamers en moderne banquetingzalen voor uw vergaderingen, conferenties, culinaire diners en recepties. Tevens is het Landgoed een officiële huwelijkslocatie.
Het landhuis biedt overnachtingsmogelijkheden middels 31 klassieke, Engels ingerichte kamers. In de moderne hotelvleugel bevinden zich 44, in Ralph Lauren-stijl ingerichte, kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en een apart toilet, een goed verlichte werktafel, telefoon, wekker, radio, flatscreen met pay TV en Internet, Nespressomachine, kluis, broekenpers, toiletartikelen, föhn, minibar, en tijdschriften.
Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over vijf authentieke stijlkamers; Cremerzaal, Hogan kamer, Lodewijk kamer, Van Hall kamer en de Springer Lounge. Deze stijlkamers zijn uniek om een heerlijke lunch of diner te organiseren voor kleinere en grote gezelschappen tot maximaal 150 personen.
In 1996 is Landgoed Duin & Kruidberg uitgebreid met een conferentiecentrum. Toendertijd is gekozen voor een zeer innovatieve oplossing door het conferentiecentrum half onder de grond te bouwen. Hierdoor heeft het landgoed haar vergadercapaciteit groots uitgebreid en neemt het niets weg van het prachtige aanzicht. Begin 2008 is het conferentiecentrum geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.
Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Gevraagd worden, een datum kiezen, een budget vaststellen, liefde, een locatie zoeken, getuigen vragen, vreugde delen, genieten, ringen kiezen, dagen aftellen en zich verheugen op de grote dag. Deze gelegenheid vraagt om een unieke locatie! Landgoed Duin & Kruidberg denkt met u mee. Een ideale partner voor u! Een totaal verzorgde bruiloft, een ceremonie, receptie diner en/of feest. Wij doen u de belofte tot een heuglijke belevenis. Uw dag zal perfect worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u heerlijk ontspannen en zorgeloos kunt toeleven naar uw bijzondere gebeurtenis! 
Het, sinds 2005 met een Michelinster bekroonde, restaurant ‘De Vrienden van Jacob’ is gevestigd in de voormalige ‘zomer’ woonkamer en serre van het landhuis van de familie Cremer en biedt plaats aan 40 gasten. Grenzend aan de serre bevindt zich een groot terras, dat uitzicht biedt op de vijver en de symmetrisch in Engelse stijl aangelegde tuinen. De keukenbrigade, onder leiding van SVH meesterkok Alain Alders, bereidt voor u moderne gerechten met een mediterrane touch.
Het souterrain van het landgoed herbergt een bijzondere ontmoetingsplaats: Brasserie DenK. In deze moderne, gezellige brasserie worden smaakvolle gerechten geserveerd, bereid met regionale dagverse producten welke tevens seizoensgebonden zijn. Na een stevige boswandeling, een fietstocht door de duinen of een drukke vergadering is Brasserie DenK een uitstekende plek voor een heerlijke lunch of diner. Loungebar DenK is dé ideale plek voor een aperitief en digestief, het is een zeer moderne bar, waar een diversiteit aan cocktails, champagne, luxe gedistilleerd en wijnen geschonken worden.

Landgoed Duin & Kruidberg

DuinenKruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort / Haarlem, Noord-Holland
023-5121800
info@duin-kruidberg.nl