Kasteel Oud-Poelgeest

Een unieke locatie met een rijke geschiedenis
Welkom bij Kasteel Oud-Poelgeest; een 10 hectare groot landgoed op de grens van Oegstgeest en Leiden. Na een rijke en lange geschiedenis biedt het landgoed vandaag de dag een prachtig decor voor een uniek congres. Terwijl u zich omringd voelt door de sprookjesachtige sfeer van voorbije tijden, heeft Kasteel Oud-Poelgeest alles in huis wat u van een moderne congresfaciliteit mag verwachten. U vindt bij ons stijlvolle en goed uitgeruste vergaderzalen en kamers, die allen zijn voorzien van veel daglicht. Daarnaast bieden wij u een uitstekende service, goede catering, de mogelijkheid tot comfortabel overnachten, gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid. De centrale ligging in de Randstad maakt het landgoed daarbij een gemakkelijk bereikbare bestemming.

Vergaderen
Kasteel Oud-Poelgeest is een unieke vergader- en congreslocatie met ruimtes voor verschillende typen bijeenkomsten. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle ruimte voor een kleine vergadering of naar een plek voor een grootschalig congres, Kasteel Oud-Poelgeest beschikt over alle faciliteiten om van uw bijeenkomst een succes te maken. Het Kasteel en het Koetshuis hebben samen 13 vergader- en congresruimtes met een capaciteit variërend van 2 tot 100 personen. De stijlvolle vergaderzalen hebben allen veel daglicht en zijn stuk voor stuk voorzien van moderne apparatuur. Iedere ruimte heeft daarnaast zijn eigen, bijzondere sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld vergaderen in een verbouwde hooizolder of een 18e eeuwse stijlkamer. Uiteraard is het ook mogelijk tijdens uw bijeenkomst van meerdere vergaderzalen tegelijk gebruik te maken. In alle vergaderzalen en hotelkamers is gratis Wi-Fi beschikbaar en het landgoed beschikt over gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein. Kortom, Kasteel Oud-Poelgeest biedt u naast de charme van een uniek stukje cultureel erfgoed alles wat u van een eigentijdse vergader- en congreslocatie mag verwachten; ruime en goed uitgeruste vergaderzalen, uitstekende catering en goede dienstverlening.

Feesten
Kasteel Oud-Poelgeest is niet alleen een unieke congres- en vergaderlocatie, maar leent zich ook uitstekend voor feesten, familieweekenden, borrels, barbecues en bruiloften. Bij Kasteel Oud-Poelgeest kunt u intiem genieten in een sprookjesachtige omgeving. Het landgoed biedt een scala aan mogelijkheden om ieder evenement bijzonder te maken. Denkt u hierbij aan de grote verscheidenheid aan zalen en stijlkamers die het Kasteel en het Koetshuis bieden, de grote variatie aan culinaire mogelijkheden, de ruime parkeergelegenheid en de uitstekende dienstverlening. Daarbij biedt het landgoed zelf, met zijn prachtige vijver en eeuwenoude bomen, een prachtig decor voor ieder type feest.

Eten en drinken maken een feest compleet. Onze culinaire staf denkt dan ook graag met u mee over de invulling van de catering tijdens uw bijeenkomst of evenement. Wilt u een traditioneel diner of liever een uitgebreid buffet? Denkt u aan een barbecue op het terras aan het water of meer aan een informele borrel met warme en koude hapjes in de open lucht? Wij hebben de kennis, ervaring, kwaliteit en capaciteit in huis om voor u een aanbod op maat te maken.

Wist u dat Kasteel Oud-Poelgeest een officiële trouwlocatie is van de gemeente Oegstgeest? Geef elkaar het ja-woord in een van onze prachtige zalen of stijlkamers, geef een receptie op het terras aan de vijver en sluit af met een sfeervol diner of feest in het Koetshuis. Wij stellen voor u graag een programma samen dat voldoet aan al uw wensen. En komen uw gasten van ver? Dan heeft Kasteel Oud-Poelgeest 45 stijlvolle hotelkamers waar uw gasten kunnen overnachten. In alle rust, voorzien van alle gemakken en comfort.

Overnachten
Landgoed Oud-Poelgeest biedt haar hotelgasten een oase van rust in een sprookjesachtige omgeving. Het Kasteel en het 10 hectare groot landgoed ademen de sfeer van voorbije tijden, maar bieden tevens het comfort dat men van een eigentijds hotel mag verwachten.
Het Landgoed beschikt over 45 comfortabele hotelkamers, rustig gelegen in het Koetshuis.

Contact
Kasteel Oud Poelgeest BV
Poelgeesterweg 1, 2341 NM Oegstgeest
Postbus 1145, 2340 BC Oegstgeest
Telefoon: 071-5174224
E-mail: receptie@oudpoelgeest.nl

Kasteel Oud-Poelgeest

Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest, Zuid-Holland
071-5174224
receptie@oudpoelgeest.nl