Kasteel Engelenburg

Aan de rand van de Veluwezoom, in het Gelderse plaatsje Brummen, vindt u Kasteel Engelenburg. Een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten en een prachtige locatie voor een sprookjeshuwelijk. Wanneer u de oprijlaan oprijdt wordt u ondergedompeld in een sfeer van luxe en schoonheid van de natuur. Met 41 hotelkamers en suites en een fine dining restaurant is het hier goed vertoeven!

Evenement
Bij Kasteel Engelenburg maakt u indruk en inspireert u! Heeft u een presentatie aan uw relaties, een congres, bruiloft of een spetterend feest te organiseren? Of zoekt u een locatie voor een bijzondere vergadering in een inspirerende omgeving? Bij Kasteel Engelenburg is er altijd een mooie ruimte die bij uw gelegenheid past. De zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen, airconditioning en een fantastisch uitzicht. De heerlijke en gezonde verwennerijen maken het verblijf van uw gasten een waar genoegen. 

Golf
De ligging van de 9 holes golfbaan op het landgoed maakt Kasteel Engelenburg uniek . Een golftoernooi of clinic is een goede invulling van uw bedrijfsdag of promotie. Kasteel Engelenburg verzorgt clinics voor kleine en grotere gezelschappen. Het toevoegen van een wedstrijdelement aan uw bedrijfsdag is de perfecte manier om de teamspirit te versterken.  De professionele verzorging van evenementen voor beginnende- , ervaren- en wedstrijdgolfers is men hier toevertrouwd. Alle golfevents worden verzorgd door onze PGA Golfprofessionals.
MEER>> Golf Evenementen In Nederland | Golfbaan Engelenburg

Sprookjeshuwelijk
Vier de liefde! Een sprookjesachtig huwelijk wordt werkelijkheid in de prachtige Serre , de Sociëteitszaal of bij mooi weer op de vlonder aan de waterkant met uitzicht over de slotgracht. Of u nu een kleinschalig huwelijksdiner of een spetterend huwelijksfeest wenst… mogelijkheden genoeg om uw huwelijksdag geheel op maat te verzorgen. Na een persoonlijke kennismaking denken de gepassioneerde medewerkers graag mee over de invulling van uw huwelijksdag.  De oprechte zorg en attentie maakt uw huwelijksdag daarom onvergetelijk en een waardevolle herinnering.
MEER>> Trouwlocatie Kasteel | Unieke Huwelijkslocaties | Kasteel Engelenburg

Fine dining 
Met een exclusief fine-dining restaurant behoort kasteel Engelenburg inmiddels tot de tophotels van Nederland. Een culinaire ervaring op niveau. Vanuit de open keuken worden de gerechten met een moderne twist bereid en zijn stuk voor stuk een smaaksensatie voor de gast. De keukenbrigade verzorgt tevens voor grotere huwelijks- of conferentie gezelschappen graag verrassende en verfijnde menu’s. 
MEER>> Restaurants In Gelderland | Michelin En Gault Millau (engelenburg.com)

Kasteel Engelenburg

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen, Gelderland
0575-569999
info@engelenburg.com