Kasteel De Vanenburg

Het 17e-eeuwse Kasteel De Vanenburg ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwse plaats Putten, slechts 5 minuten van de A28. Dat zakelijkheid en sfeer wel samen kunnen gaan bewijst Kasteel De Vanenburg elke dag opnieuw. Laat u verrassen door onze vergaderzalen voorzien van de nieuwste mogelijkheden op audiovisueel gebied, de gedetailleerde aankleding van onze restaurants en de prachtige omgeving. 

Mogelijkheden: 
Kasteel De Vanenburg beschikt over 13 vergaderruimtes geschikt voor bijeenkomsten van iedere denkbare omvang. In ons Groot Auditorium hebben wij ruimte voor 300 personen, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een ruimte zoekt voor een besloten (board)meeting.  Kasteel De Vanenburg beschikt over 48 luxe hotelkamers en -suites (4-sterren ‘Superior’), ideaal voor uw meerdaagse bijeenkomst. Tijdens uw verblijf kunt u zich volledig richten op het doel van uw komst. Ons hospitality team zorgt voor een perfecte organisatie.

Culinair:
Op culinair gebied levert Kasteel De Vanenburg een product van de hoogste kwaliteit. Het restaurant behoort tot de lekkerste 500 restaurants van Nederland. Ontbijt, lunch en diner worden allen met de grootste zorg door onze keukenbrigade bereidt. Onze prachtige uitgeserveerde diners moet u een keer geproefd hebben. Wij verzorgen graag samen met u de invulling en houden uiteraard rekening met speciale wensen. Een lunch of diner serveren wij vanaf 2 tot 220 personen.

Authenticiteit:
De rijke historie van Kasteel De Vanenburg houden we zoveel mogelijk levend. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium, bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht. U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover Kasteel De Vanenburg beschikt.

Bereikbaarheid:
Kasteel De Vanenburg is uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A28 en op slechts enkele minuten van treinstation Putten bent u op het kasteel voor u het weet. Kasteel De Vanenburg heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wist u dat......? 
Kasteel De Vanenburg slechts 1 kilometer van het NS station ligt?!
Onze shuttleservice gratis uw gasten vervoert van en naar station Putten?!
Standaard audiovisuele middelen bij de zaalhuur inbegrepen zijn?!

Kasteel De Vanenburg

Vanburgerallee 13
3882 RH Putten, Gelderland
0341-375454
receptie@vanenburg.nl