Kasteel De Keverberg

Middenin het pittoreske Kessel, op een metershoge heuvel aan de Maas ligt rijksmonument Kasteel De Keverberg. Een unieke vergaderlocatie, trouwlocatie en feestlocatie op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Én een perfect onderdeel van een heerlijk dagje uit vol historie, natuur, architectuur en cultuur. De duizendjarige ruïne van Kasteel De Keverberg is verrijkt met eigentijdse architectuur en brengt zo de historie tot leven.

U kunt zich voorstellen dat een gebouw van meer dan duizend jaar oud, vele verhalen en gebeurtenissen met zich meedraagt. Die kunt u stuk voor stuk beleven in en rond Kasteel De Keverberg! U maakt kennis met de aansprekende geschiedenis van het kasteel en met enkele bewoners. Geniet van de tuin, het fraaie uitzicht en de Maas.

U vermaakt zich gegarandeerd bij een rondleiding door Kasteel De Keverberg. Zelfs als u wat minder geïnteresseerd bent in geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de aanbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal én het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek!

U kunt het kasteel individueel bezoeken tijdens de openingsuren, de entree bedraagt € 3,50 en voor kinderen van 5 t/m 12 jaar €2,50. Het is ook mogelijk aan te sluiten bij een geplande rondleiding. U vindt deze terug op onze website.
Wilt u het kasteel met een groep vrienden, familie, collega’s of klanten bezoeken onder leiding van een gids? Bel (077 7600 666) of stuur een mail naar info@kasteeldekeverberg.nl.

Trouwen in De Keverberg
De mooiste dag van je leven wil je beleven als een sprookje uit 1001 nacht. Dus wat is er mooier dan prins trouwt zijn prinsesje op een heus Kasteel. De mooi aangelegde tuin leent zich prima voor het maken van mooie en uitzonderlijke bruidsfoto’s.

In de romantische Van Merwijckzaal, uitkijkend over de Maas, middenin het hart van dit unieke Rijksmonument, geeft u elkaar het jawoord en maakt u van uw huwelijk een onvergetelijke, originele ervaring.

Wilt u ook trouwen voor de Kerk? Die is direct gelegen naast De Keverberg en in samenwerking zorgen we graag voor twee prachtige ceremonies!

Én uiteraard zijn er volop mogelijkheden om aansluitend uw bruiloft te vieren met uw dierbaren. Intiem met een diner in kelder Cassello. Óf uitbundig op de mergelstenen Binnenplaats onder de sterren, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak!

Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Vergaderen – vergaderen
Kasteel De Keverberg beschikt over zeven vergaderruimtes met ieder een eigen sfeer. Een heisessie op De Binnenplaats, een workshop in de sfeervolle kelder of een training op de eigentijdse zolderverdieping met uitzicht over de Maas; het kan allemaal op deze bijzondere vergaderlocatie! Tussendoor schept u even een luchtje in de uitgestrekte kasteeltuin, laat u zich rondleiden door het kasteel of geniet u van vanaf het terras van het wijde uitzicht over de Maasdal.

Het Kasteel is ingericht met de modernste AV apparatuur. Ieder ruimte is voorzien van een beeldscherm, plug en play installatie, wifi, whiteboard, en groot scherm. U presenteert en uw gasten kunnen zelfs meekijken via hun eigen tablet of mobile telefoon. Wij hebben speciale arrangementen voor u samengesteld.

Contact & route
Wilt u Kasteel De Keverberg bezoeken of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van De Keverberg als trouwlocatie, feestlocatie of vergaderlocatie? Neem gerust contact op! We bespreken graag uw wensen en ontwikkelen samen een programma vol beleving. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Kasteel De Keverberg

Kasteelhof 4
5995 BX Kessel, Limburg
077 7600 666
info@kasteeldekeverberg.nl