Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek
Deze gerestaureerde locatie ligt nabij het bruisend hart van Eindhoven op Landgoed de Grote Beek. Uniek is deze locatie zeer zeker te noemen. Authentieke elementen zoals de grote ramen, oude ketels, uitstraling en foto’s zijn bewaard gebleven.

Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek valt direct op door zijn prachtig omringde groene velden en grote ramen in het gebouw. Dit geeft een zeer ruimtelijke kijk op de locatie. Zodra u de locatie betreed kunt u aan de fraai behangen muren het verleden terug zien. Dit is echter een tipje van de sluier, de grote zaal zal u en uw gasten zeker fascineren. U komt werkelijk in een sprookje binnen. Een zeer grote zaal met enorm hoge plafond voorzien van veel licht, diverse houten meubels, moderne decoratie en een plafond hoge verlichte bar. Echt een plaatje om naar te kijken. In de grote zaal bevind zich tevens een metalen brug waar de Huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. Op deze brug heeft u uitzicht op de prachtige zaal beneden u.

Vanaf heden is het tevens mogelijk om voor het Bruidspaar en de gasten een overnachting te boeken in het Bed & Breakfast op Landgoed de Grote Beek te Eindhoven.
Zo hoeven de gasten het terrein niet te verlaten en kan er de volgende ochtend een kleine reünie plaatsvinden gedurende een overheerlijk ontbijt.

Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek

Dr. Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven, Noord-Brabant
0499-375537
info@la-casserole.nl