Bilderberg Kasteel Doorwerth

ALGEMENE INFORMATIE
In de bosrijke Veluwe, op zo'n acht kilometer van Arnhem, torent het compleet gerestaureerde Kasteel Doorwerth hoog boven de bomen uit, in de uiterwaarden van de Rijn, in het kleine plaatsje Doorwerth. In het voormalige koetshuis is Bilderberg Kasteel Doorwerth gevestigd. Het Koetshuis, met imposante kroonluchters, open haard en traditioneel balkenplafond karakteriseren de unieke sfeer van de locatie. Naast partijen, feesten, recepties, bruiloften en diners is het Koetshuis ook uitermate geschikt voor personeelsfeesten, productpresentaties of ontvangst van uw relaties.

CAPACITEIT KOETSHUIS KASTEEL DOORWERTH
Het Koetshuis van Kasteel Doorwerth bestaat uit een grote zaal en een opkamer.
De opkamer biedt de perfecte omgeving voor een stijlvol diner in kleine kring. De grote zaal is uitermate geschikt voor grote gezelschappen.
De grote zaal kunnen wij door middel van een luifel uitbreiden, waardoor wij de capaciteit nog meer kunnen vergroten. De luifel overspant een groot deel van ons sfeervolle terras. In de zomer is het terras, gelegen op de prachtige binnenplaats met in het midden daarvan de lindeboom, bijzonder geschikt voor recepties.
Of u nu kiest voor ? of meerdere ruimtes, het Koetshuis staat u en uw gasten exclusief ter beschikking.

CULINAIR
Op weg naar de entree passeert u de kruidentuin, voorzien van geurige kruiden en de moestuin met oud Hollandse groenten, die u beide ongetwijfeld terug zult vinden in de culinaire creaties van de keukenbrigade.
Onze keuken heeft een uitstekende reputatie. Het is de Franse getinte keuken die ons de naam en faam heeft bezorgd die het verdient.
Voor elke gelegenheid hebben wij voor u aangepaste menusuggesties die wij op aanvraag doen toekomen. Daarnaast neemt onze chef-kok of onze banquet manager alle tijd om naar uw idee?te luisteren zodat wij u en uw gasten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen, geheel op maat. Creatief, sfeervol, thematisch of juist zakelijk gaan wij in op uw persoonlijke wensen.
Iedere zondag verzorgen wij van 11.00 uur tot 13.00 uur een zeer uitgebreide, gastronomische kasteelbrunch. Rond elf uur wordt u ontvangen met een glas sprankelende Champenoise, waarna u tot circa ? uur kunt genieten van de specialiteiten van onze keukenbrigade.
Voor u een uitstekende gelegenheid om de romantische sfeer in ons bijzondere Koetshuis te proeven.
Kwaliteit tot in het kleinste detail, gastvrijheid in de beste zin des woords. Laat u inspireren door onze chef-kok en verwennen door de attente bediening van onze brigade.

TROUWEN IN KASTEEL DOORWERTH
Trouwen in de Ridderzaal van Kasteel Doorwerth. Met de intieme sfeer, de authentieke uitstraling gecombineerd met de faciliteiten en het comfort van het heden maken wij uw huwelijksdag onvergetelijk.
De hoofdburcht van Kasteel Doorwerth is ? van de trouwlocaties van de gemeente Renkum. In overleg met de afdeling Burgerzaken van deze gemeente, kan uw huwelijksvoltrekking plaatsvinden in het kasteel. De Ridderzaal biedt plaats aan 72 personen. Bent u met een klein gezelschap dan kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de Vrouwenkamer. Deze intieme en romantische torenkamer biedt plaats aan 20 personen.

BRUILOFTEN IN HET KOETSHUIS
Na de plechtigheid voor de burgelijke stand, bent u met enkele passen in het Koetshuis van Bilderberg Kasteel Doorwerth. De perfecte locatie voor het aansnijden van uw bruidstaart, uw lunch, receptie, diner en/of feestavond. Of u nu kiest voor uitbundige feestelijkheid of ingetogen exclusiviteit en intimiteit, het Koetshuis van Kasteel Doorwerth biedt u alle mogelijkheden.
Wij verzorgen uw bruiloft tot in het kleinste detail, zodat het u op de belangrijkste dag van uw leven aan niets zult ontbreken.

BEREIKBAARHEID
Kasteel Doorwerth ligt zeer gunstig in de driehoek A15, A12 en de A50 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
Het kasteel is ook vanaf station Ede-Wageningen en vanaf Arnhem bereikbaar per taxi.

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 4
6865 ND Doorwerth, Gelderland
026-3333420