Château St. Gerlach

Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, onze eigen uitgestrekte parken, stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozentuin, een wijngaard, groentetuin. Al dit fraais maakt Château St. Gerlach tot dé buitenplaats van Maastricht. De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot de twaalfde eeuw. Sinds 1997 is hier een hotel en restaurant gevestigd. Royale gastvrijheid in een historische setting te midden van wonderschone natuur.

Hotel Château St. Gerlach
In de voormalige pachthof van landgoed St. Gerlach is nu een karaktervol hotel gevestigd. De 59 schitterende kamers en suites zijn stuk voor stuk voorzien van alle comfort. Het landgoed beschikt ook over 39 ruime residenties, die zeer aantrekkelijk zijn voor een verblijf met meerdere personen. Deze residenties kunnen tevens gehuurd worden als zijnde hotelkamers en bieden dan plaats aan 55 één- of tweepersoons zeer luxe hotelkamers. Tijdens het uitgebreide ontbijt in onze wintertuin kijkt u uit over een authentieke kruidentuin en de weidse natuur. Het hotel biedt u een sfeervolle lounge.

Les Salons
Geniet van seizoensgebonden gerechten met een moderne twist in Château St. Gerlach. De voormalige woonvertrekken, keuken en eetkamer van Baron de Selys de Fanson, hebben hun oorspronkelijke decor behouden, wat bijdraagt tot de chique sfeer die weerspiegeld wordt in de service van het team. Het is een plek die nostalgie combineert met de hedendaagse keuken, bedacht door de Chef de Cuisine en zijn getalenteerde keukenteam, met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed. Bij mooi weer kunt u voor uw lunch, diner of lichte hapjes plaatsnemen op het terras.

Burgemeester Quicx, Coffee & More
Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. In deze authentieke sfeer zorgt de barista met koffie uit alle windstreken voor de smaak van nu. De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.  

Wellness
Op Château St. Gerlach kunt u zich heerlijk ontspannen. Als gast van Château St. Gerlach kunt u kosteloos gebruik maken van het Romeins zwembad, sauna en Turks stoombad. Tevens is op het landgoed Spa & Wellness St. Gerlach gevestigd. Spa & Wellness St. Gerlach heet u van harte welkom voor verzorgende gezichtsbehandelingen, ontspannende massages of verkwikkende lichaamsbehandelingen.

Confereren
Met 15 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot wel 750 personen. De 114 luxe hotelkamers, -suites en residenties bieden onderdak aan kleine en grote groepen. Dankzij de historische ambiance, Limburgse gastvrijheid en uitgebreide culinaire mogelijkheden is Château St. Gerlach tevens een inspirerende locatie voor een heidag, productlancering, bedrijfspresentatie, workshop en feestelijk evenement. Naast onze persoonlijke zorg kunt u rekenen op uitgebreide faciliteiten zoals gratis parkeren en gratis wifi.

Château St. Gerlach

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul, Limburg
043 - 608 88 88
info@stgerlach.nl