Alle kastelen van Nederland


Het Slot Zeist - Zeist

Bekijk fotoalbum

Zeist, één van de mooiste plaatsen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt midden in het groene hart van Nederland. Nabij het centrum, omringd door waterpartijen en een fraai Engels landschapspark, ligt Het Slot Zeist. Deze unieke lokatie geeft elke bijeenkomst een extra dimensie, die door de bezoeker niet snel wordt vergeten.

Op slechts enkele minuten loopafstand ligt het viersterren hotel Golden Tulip Figi. Het indrukwekkende Slot werd in de vorige eeuw ingrijpend gerestaureerd. Hierbij werd het overgrote deel van de inrichting uit de Gouden Eeuw in ere hersteld. Op 8 oktober 1969 heropende Z.K.H. Prins Claus het gerestaureerde Slot. Sindsdien is het Slot in eigendom en beheer van de gemeente Zeist.

Tegenwoordig wordt Het Slot Zeist voor vele doeleinden gebruikt, zowel zakelijk als particulier. In het hoofdgebouw bevinden zich de schitterende stijlzalen die zeer geschikt zijn voor recepties, vergaderingen, symposia, bedrijfs- en produktpresentaties, maar ook voor lunches, buffetten, diners, of een stijlvol diner(-dansant). De rustieke Congreszaal, gelegen in het hoofdgebouw onder de hanebalken, is geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten met band of disk-jockey. Ook beschikt Het Slot Zeist over diverse vergaderruimten voor groepen van 10 tot 150 personen. Daarnaast bent u voor uw huwelijk van harte welkom in het Slot Zeist vanaf uw ja-woord tot een bruisend feest in de kleine uurtjes.

De horeca van Het Slot Zeist wordt exclusief verzorgd door Horeca Exploitaie Het Slot Zeist, een dochterondernemening van Golden Tulip Figi. De medewerkers van de horeca spelen graag in op uw specifieke wensen op restauratief gebied.

Het Slot Zeist is in 2006 gesloten
wegens een renovatie. Reserveringen voor 2007 kunnen wel worden geplaatst voor zowel zaalverhuur als voor huwelijksvoltrekkingen.Het Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703CE Zeist, Utrecht

T 030-6921704
F 030-6914479
W www.slotzeist.nl
E slot@zeist.nl

Bekijk kastelen