Alle kastelen van Nederland


BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg - Putten

Bekijk fotoalbum

Het 17e eeuwse BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg ligt centraal in Nederland aan de rand van het Veluwse plaatsje Putten, slechts 5 minuten van de A28. Dat zakelijkheid en sfeer wel samen kunnen gaan bewijst Kasteel De Vanenburg elke dag opnieuw. Laat u verrassen door onze vergaderzalen voorzien van de nieuwste mogelijkheden op audiovisueel gebied, de gedetailleerde aankleding van onze restaurants en de prachtige omgeving.

Mogelijkheden:
BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg beschikt over 17 vergaderruimtes geschikt voor bijeenkomsten van iedere denkbare omvang. In ons Groot Auditorium hebben wij ruimte voor 275 personen in theater opstelling, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een ruimte zoekt voor een besloten boardmeeting.
BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers, ideaal voor uw meerdaagse bijeenkomst.
Tijdens uw verblijf kunt u zich volledig richten op het doel van uw komst. Ons hospitality team zorgt voor een perfecte organisatie...

Culinair:
Op culinair gebied levert BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg een product van de hoogste kwaliteit. Ontbijt, lunch en diner worden allen met de grootste zorg door onze eigen keukenbrigade bereid. Onze prachtige uitgeserveerde diners moet u een keer geproefd hebben. Wij verzorgen graag samen met u de invulling en houden uiteraard rekening met speciale wensen.

Wij beschikken niet over een à la carte restaurant maar op afspraak bent u van harte welkom. Een lunch of diner serveren wij vanaf 5 tot 275 personen.

Authenticiteit:
De rijke historie van BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg houden we zoveel mogelijk levend. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium, bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht.
U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover
BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg beschikt.

Bereikbaarheid:
BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg is uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A28 en op slechts enkele minuten van treinstation Putten bent u op het kasteel voor u het weet. Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid voor ruim 275 auto’s.

Wist u dat......?
- BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg slechts 1 kilometer van het NS station ligt
- Onze shuttleservice gratis uw gasten vervoert van en naar station Putten
- BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg over een eigen klassieke oldtimer beschikt
- Standaard audiovisuele middelen bij de zaalhuur inbegrepen zijnBEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882RH Putten, Gelderland

T 0341-375454
F 0341-375455
W www.vanenburg.nl
E receptie@vanenburg.nl

Bekijk kastelen