Alle kastelen van Nederland


Chateau Marquette - Heemskerk

Bekijk fotoalbum

Historische Grandeur

De lange oprijlaan voert u terug in de tijd. Tussen Heemskerk en de duinen ligt het NH Marquette hotel met het bijbehorende 13-eeuwse Château Marquette als een oase van rust.

De 13 historische, goed geoutilleerde kasteelzalen bieden in verschillende combinaties plaats aan 8 tot 300 gasten. De verzorging en dienstverlening zijn van ongekend niveau. Château Marquette heeft aandacht voor “de kleine dingen die het grote verschil maken” tot kunst verheven. Gasten herkennen deze verfijning van de dienstverlening als typisch NH Hoteles. Onze gastvrije medewerkers bereiden u en uw gasten een onvergetelijke ontvangst.

Het Château is een officiele trouwlocatie van de Gemeente Heemskerk en maakt het daarom ook de unieke locatie voor het organiseren van uw huwelijksfeest.

Natuurlijk is de locatie ook ideaal voor het geven van een jubileumdiner, personeelsfeest, seminars of productpresentaties. Onze medewerkers assisteren u graag bij de organisatie hiervan!

Het nabijgelegen NH Marquette hotel beschikt over luxe viersterren hotelkamers.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto is uitstekend op slechts 30 minuten van Amsterdam. Het hotel en Château beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Trouwen bij Chateau Marquette
· Het chateau is een erkende trouwlocatie van de gemeente Heemskerk, daarom geschikt als locatie voor de huwelijksvoltrekking.
· Mogelijkheid tot het afhuren van de gehele locatie, waardoor het chateau exclusief voor u en uw gasten is.
· Vanwege het naastgelegen hotel NH Marquette is er de mogelijkheid tot overnachten, het gemak van alles op één locatie. Het hotel bevindt zich op 800 meter afstand van het kasteel.
· Een ceremonie in onze prachtige Kasteeltuin behoort tot de mogelijkheden. 
· Bij een complete huwelijksdag op het Chateau, afsluitend met een feestavond, krijgt het bruidspaar de huwelijksnacht aangeboden.
· Jarenlange ervaring met bruiloften, uw speciale dag is bij ons in goede handen.

http://www.chateaumarquette.com

 
Chateau Marquette
Marquettelaan 34
1968JT Heemskerk, Noord-Holland

T 0251-257025
F 0251-245508
W www.chateaumarquette.com
E nhmarquette@nh-hotels.com

Bekijk kastelen