Alle kastelen van Nederland


Kasteel Geulzicht - Berg en Terblijt

Bekijk fotoalbum

Kasteel Geulzicht is een goed bewaarde schat in het Limburgse Geuldal. Niet zozeer omdat het goed geconserveerd is maar omdat het een onontdekt pareltje is dat exclusief blijft daar het alleen voor hotelgasten toegankelijk is, evenals voor huwelijksceremonies en kleine vergaderingen.

Het kasteel is zeer goed bereikbaar, maar toch met het natuurpark Ingendael aan de voeten. Maar het centrum van Maastricht of Valkenburg bereikt u ook binnen 10 autominuten. Uw ideale plek om te gaan wandelen, te fietsen, of gewoon lekker niks te doen op uw hotelkamer. Welke van de diverse types u ook kiest, uw heeft altijd een lekkere verblijfskamer.

Als intieme trouwlocatie uitermate geschikt… u komt het volgende bruidspaartje echt niet tegen! In de spiegelzaal kunnen een dertigtal genodigden de burgerlijke huwelijksvoltrekking bijwonen.

Vergaderen in een rustige omgeving, waar de algemene ruimtes ook uitstekend geschikt zijn voor subsessies, ontdek het zelf! Onze vergaderzaal heet “de Neel” , vernoemd naar oud eigenaar wijlen Jean Nelissen, de markante sportverslaggever en levensgenieter.

Wij denken graag mee om uw wensen te combineren met onze mogelijkheden!

De Lunches en diners bij vergaderingen of de omlijsting bij trouwerijen verzorgen wij met aandacht en maatwerk. Voor de individuele hotelgast zijn wij sinds kort gestopt met het zelf verzorgen van diners, juist omdat culinair Maastricht en Valkenburg zeer dichtbij zijn en er ook op loopafstand meerdere restaurantjes gelegen zijn, variërend van een leuke brasserie tot top (resturant van Chateau St. Gerlach).

Op zoek naar rust, een plek waar je in het kasteel zelf slaapt of een on-Nederlands uitzicht? Zoek niet verder. Voor de eerste kennismaking:Kasteel Geulzicht
Vogelzangweg 2
6325PN Berg en Terblijt, Limburg

T 043 - 6040432
F 043 - 6042011
W www.kasteelgeulzicht.nl
E mail@kasteelgeulzicht.nl

Bekijk kastelen