Alle kastelen van Nederland


Landgoed Kasteel Geldrop - Geldrop

Bekijk fotoalbum

Schrijft nog dagelijks geschiedenis....

Op Landgoed Kasteel Geldrop bevinden zich 2 unieke locaties die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Tussen de eeuwenoude bomen staat het karakteristieke Kasteel Geldrop. Met 7 prachtige, sfeervol ingerichte kamers is het kasteel geschikt voor bijeenkomsten tot 200 gasten.

Grenzend aan de Baron zijn Hof, een kleurrijke bloementuin, staat de Kasteelhoeve. Een nostalgische ruimte, gecombineerd met moderne elementen, die de locatie een uniek karakter geven. De Kasteelhoeve is geschikt voor bijeenkomsten tot maar liefst 450 gasten.

De Kasteelhoeve beschikt over 3 zalen en biedt, dankzij de combinatie van verschillende zalen, ruimte aan groepen van 15 tot 450 gasten. De Oranjerie doet dienst als ontvangst bij feesten en recepties, maar kan ook afzonderlijk gebruikt worden voor bijeenkomsten tot 60 personen. De Pronkzaal is een geschikte ruimte voor een stijlvolle receptie, een ontspannend diner of een verrassend feest. De Taveerne leent zich bij uitstek voor kleine vergaderingen, lunches, diners en recepties tot 100 personen. Tevens kunt u dagelijks in de Taveerne terecht voor een hapje en een drankje tussen 11.00 - 17.00 uur, met uitzondering van maandag. Tijdens de wintermaanden (november t/m februari) is de Taveerne geopend op zaterdag en zondag.Landgoed Kasteel Geldrop
Helze 8
5662JG Geldrop, Noord-Brabant

T 040-7874561
W www.kasteelhoevegeldrop.nl
E info@kasteelhoevegeldrop.nl

Bekijk kastelen